Erektiohäiriö
Kamagra (Sildenafil)
Cialis (Tadalafil)
Levitra (Vardenafil)
Hiustenlähtö
Ennenaikainen siemensyöksy
Lääkärit
  • Peter Nieminen
    Olen yleinen lääkäri. Työskentelen Helsingissä. Ota yhteyttä minuun.
Osta sovelluksen avulla yhdellä painalluksella

Kortti

SSL

 

 

Yksityisyyden suoja


Rekisteröitymällä sivustollemme ja kirjoittamalla henkilötietoja hyväksyt tämän yksityisyyttä koskevan sopimuksen ja sallit meidän kerätä ja tallentaa tällaisia tietoja. Takaamme, että käytämme yksityisiä tietoja tilauksen toimituksessa.

Ennen tilaushakemustamme, sivustomme kautta voit vahvistaa, että olet 18-vuotias tai yli, olet täysin vastuussa tämän sivuston käyttämisestä, mukaan lukien kaikki rahoituskulut; lupaat tarjota todellista ja ajantasaista tietoa itsestäsi.


Turvallisuuspolitiikka

Ymmärrämme kuinka tärkeitä arkaluontoiset tiedot ovat, ja käytämme suojattuja palvelimia suojaamaan kaikkia henkilökohtaisia tietoja.

Ostoprosessi käyttää alan standardin mukaista SSL-salausta, joka takaa yksityisyyden ja turvallisuuden kaikki vaatimukset.


Toimitus EhdotMe säädämme nopeaa, luotettavaa ja hienovaraista toimituspalvelua ainoastaan Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen Posti Palvelun kautta (USPS).

Me tarjoamme 2 toimitustapaa tällä hetkellä: Prioriteetti sekä Yönyli Posti. Prioriteetti kestää 2 – 4 työpäivää. Yönyli toimitus kestää 1 – 3 yöpäivää. Paketit lähetettyinä näillä tavoin postipalveluita pystyy seuraamaan seurantanumerolla.

 

Me ymmärrämme tietojesi luottamuksellisuuden sekä anonyymisyyden tärkeyden tehdessäsi tilausta kanssamme verkossa. Sen takia tilauksemme lähetetään huomaamattomilta näyttävissä paketeissa ilman mitään tietoja sisällöstä paketin ulkopuolella.

 

Laatutakuu


Takaamme korkeimman laadun Kaikista lääkkeistä, mitä ostat ja ne tulevat alkuperäisessä pakkauksessa. Jos ostat yleislääkkeen ole varma että vaikuttava aine on sama ja siinä on samanlaiset vaikutukset kuin alkuperäisissäkin. Keskustele lääkärisi kanssa lääkkeiden ostosta. Voit aina ottaa meihin yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä yksityiskohdista.


Toimitustakuu


Takaamme uudelleen lähettää tilauksesi ilman maksua, mikäli tilauksesi saapuu vahingoittuneena tai jotain puuttuu. Ole yhteydessä, niin voimme lähettää tilauksen uudelleen. Se on vain yksi keino, millä takaamme täyden tehokkaan palvelun.


Tilauksen tila takuu


Takaamme, että asiakkaamme voivat hallita tiliänsä ja tarkistaa tilauksia reaaliaikaisesti. Olemme tavoitettavissa 7 päivää viikossa, 24 tuntia päivässä puhelimitse, keskustelussa ja palautetukijärjestelmässä. Olemme vastataksemme kysymyksiinne ja takaamme, että saat vastauksen välittömästi.


Tilauksen peruutus


Voit perua tilauksesi 24 tunnin sisällä tilauksesta jos sitä ei ole vielä lähetetty. Käytä palautetukijärjestelmäämme, keskustelua tai puhelinta ja joku edustajistamme on yhteydessä sinuun pian.


Hyvitys ja palautusoikeus


Varmista, että ilmoitit voimassaolevan toimitusosoitten, koska mikä vain virhe saattaa aiheuttaa ei halutun tuotteen tilauksen. Suosittelemme tarkistamaan useampaan kertaa ennen tilauksen lähetystä. Jos huomaat osoitteen olevan väärin, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian korjataksemme virheen. Jos et saanut tilausta ilmoittamaasi väärään osoitteeseen, emme hyvitä tätä. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, annamme palautusosoitteen jonne voit lähettää paketin 30 päivässä. Kun olemme saaneet paketin, aloitamme hyvityksen käsittelyn.


Takaisinperintä politiikka


Huomaa, että takaisinperinnät eivt ole tervetulleita ja kaikki riidat voidaan yleensä selvittää lipulla tai puhelimitse. Siinä tapauksessa jos takaisinmaksu suurenee sinun johdostasi, sinulta kielletään uudelleentilaukset kuin myös kaikilta apteekkialan yrityksiltä, joten tilaukset heidänkin sivustoilta on suljettu sinulta.


 

 

 

 

 

Posti
© 2011-2018 Tabletitmyynti.com Apteekki.