Erektiohäiriö
Kamagra (Sildenafil)
Cialis (Tadalafil)
Levitra (Vardenafil)
Hiustenlähtö
Ennenaikainen siemensyöksy
Lääkärit
 • Peter Nieminen
  Olen yleinen lääkäri. Työskentelen Helsingissä. Ota yhteyttä minuun.
Osta sovelluksen avulla yhdellä painalluksella

Kortti

SSL
Proscar

Osta Proscar Suomessa

Proscar on lääketieteellinen lääke, jota käytetään miehillä, joilla on suurentunut eturauhanenliha ja jotka auttavat hoitamaan hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun tai BPH: n oireita. Proscar toimii ehkäisemällä testosteronia dihydrotestosteroniksi tai DHT: ksi, joka löytyy kehosta. Suuri määrä DHT: tä voi auttaa lisäämään mahdollisuuksia saada hyvänlaatuisen eturauhasen hyperplasian oireita. Proscar sisältää Finasteridia, eikä sitä saa koskaan ottaa naisille tai lapsille. Jos nainen on altistunut Proscarille, kun hän on raskaana, Proscar saattaa aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Finasteridi voi imeytyä ihon läpi, joten pese iho välittömästi, jos se on vahingossa kosketuksissa.

 • Saatavuus:
  varastossa
 • Maksuvaihtoehdot:
  Visa, Mastercard
 • Arvio:
  ääntä
 • Jätä palautetta

Proscar annostus: 5mg
5 mg X 10 pillerit 14.07
€1.41 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
5 mg X 30 pillerit 33.11
€1.10 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
5 mg X 60 pillerit 59.60
€0.99 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
5 mg X 90 pillerit 80.29
€0.89 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
5 mg X 120 pillerit 96.02
€0.80 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
5 mg X 180 pillerit 129.96
€0.72 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
5 mg X 360 pillerit 233.45
€0.65 per pille
+ Fri frakt
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
TILAA NYT
Toimitustapa:
Lentoposti palvelu
Seurattava palvelu: 5 työpäivää

Älä ota Proscar-valmistetta, jos olet kokenut allergisen reaktion Finasteridesiin tai vastaavanlaiseen lääkkeeseen nimeltä dutasteride tai Avodart. Proscar voi lisätä mahdollisuuttasi eturauhassyövässä. Pyydä lääkäriltäsi suorittamaan kaikki testit sinulle varmistaaksesi, että sinulla ei ole ehtoja estää sinua turvallisesti ottamaan Proscar. Lopeta Proscarin käyttö välittömästi ja hakeudu lääkärinhoitoon, jos havaitset rintojen oksentelua, kipua, nännipäästöjä tai muita rintojen sairauksia Proscarin käytön jälkeen. Tämä voi olla merkki miespuolisesta rintasyövästä. Proscar ei ole turvallinen kaikille. Kysy lääkäriltäsi ennen Proscarin käyttöä.

Osta Proscar ilman reseptiä


Ennen kuin aloitat Proscarin käytön, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista: maksasairaus, eturauhassyöpä, virtsarakon lihasvajaus, virtsaputken ahtautuminen, virtsaamisvaikeus ja jos sinulla on ollut jokin allerginen reaktio samanlaiseen lääkitykseen, Avodart . Ota Proscar juuri lääkärin määräämällä tavalla. Älä ota Proscaria suurempia määriä tai pidempään. Ota tämä lääkitys täsmälleen niin kuin se kertoo lääkemääräyksestä ja vedestä. Ota Proscar samaan aikaan joka päivä. Proscar voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.
Varmistaaksesi, että Proscar on turvallinen sinulle eikä aiheuta haitallisia vaikutuksia, lääkärisi on testattava veresi usein. Lääkäri testaa eturauhastasi myös eturauhassyövässä. Jos aiot käyttää Proscaria, käy lääkärillesi säännöllisesti. Proscarin säilyttämiseksi pidä lämpöä, kosteutta ja valoa välttäen ja säilytä huoneenlämmössä, kun kansi on kiinnitetty tukevasti pulloon. Jos unohdat Proscar-annoksen, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos olet sitä mieltä, että olet yliannostanut Proscar-valmistetta, lopeta välittömästi käyttö ja hakeudu lääkärin hoitoon.
Proscarin käytön jälkeen vältä liian kovaa nousua istuimelta tai makuuasennosta. Nosta hitaasti estääksesi itsesi putoamiselta tai kokemasta huimausta. Proscarin allergisen reaktion merkkejä voivat olla: nokkosihottuma, hengitysvaikeus tai turvotus kasvossa, huulessa, kielessä tai kurkussa. Proscarin muut haittavaikutukset voivat olla myös impotenssi, seksuaalisen kiinnostuksen menetys, orgasmin vaikeus, epänormaali siemensyöksy, käsien tai jalkojen turvotus, rintojen turvotus tai arkuus, huimaus, heikkous, tunne, että voit päästä ulos , päänsärkyä, närästystä tai ihottumaa. Kysy lääkäriltäsi ennen Proscarin käyttöä varmistaaksesi, että se sopii sinulle sopivaksi.

Tags: osta Proscar, Proscar netistä, Proscar hinta Suomi, Proscar Suomi Apteekki, 5mg , Osta Viagra Suomi.
Posti
© 2011-2018 Tabletitmyynti.com Apteekki.